Societat 28/05/2013

Un expolicia degolla la seva cunyada i fereix a ganivetades la seva dona a Caldes de Malavella

Els Mossos han detingut el presumpte homicida a l'hospital de Santa Caterina, a Salt, quan portava la seva dona a urgències

Sílvia Barroso / Elisabet Escriche
1 min
Familiars de les víctimes, policia i personal mèdic, davant les portes del domicili on ha passat el crim, a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella / ACN

BarcelonaEstrany crim de família a Caldes de Malavella (Selva). Un expolicia local ha degollat la seva cunyada –la dona del seu germà– aquest dimarts en una casa de la urbanització Llac del Cigne, i en el mateix episodi ha ferit a ganivetades la seva dona, de la qual està en tràmits de separació.

Quan ha reaccionat i s'ha adonat del que havia fet, ell mateix ha portat la seva dona, ferida però viva, a urgències, a l'hospital de Santa Caterina, que és a Salt (Gironès), molt a prop de Girona.

Ha estat allà on el presumpte autor del crim ha estat detingut per la policia. Després, els Mossos d'Esquadra han trobat el cadàver de la cunyada a la casa on s'havien produït els fets. L'home, d'uns 50 anys, és un expolicia local de Girona que va deixar el cos −on havia treballat entre 12 i 15 anys− fa uns quants anys i que ara tenia la baixa per invalidesa per una malaltia coronària. La seva dona, a qui ha ferit a ganivetades, és funcionària de l'Ajuntament de Girona, on treballa des del 2008 com a agent cívic.

Ara la policia investiga el cas per esbrinar el mòbil de l'homicidi i l'intent d'homicidi.

Segons fonts policials, l'esposa del presumpte homicida es va traslladar dissabte a casa de la seva cunyada, amb la qual mantenia molt bona relació, i tenia previst demanar la separació, però ell no ho acceptava. A la casa, a part de la víctima, també hi vivien el marit i germà del presumpte homicida i els seus dos fills.

El presumpte homicida, que algunes fonts el descriuen com a "reservat", i la seva dona tenen també dos fills.

stats