TRÀNSIT
Societat 13/01/2011

El túnel del Bruc cap a Lleida, reobert des de les 7 del matí

Ha estat 24 hores tancat per una esllavissada

Efe
1 min

BarcelonaEl túnel del Bruc de l'Autovia A-2 en direcció a Lleida ha quedat totalment reobert al trànsit des de poc abans de les 07.00 hores d'avui, 24 hores després que es tanqués en detectar-se una petita esllavissada a l'interior d'aquesta infrastructura.

Els tècnics del Servei de Conservació del ministeri de Foment han estat inspeccionant i sanejant el revestiment del túnel després que ahir al matí es produís una esllavissada de "reduïdes dimensions" en una secció de la infrastructura que va originar "escassos desperfectes".

Des de les 11 hores d'ahir ja estava obert a la circulació un dels dos carrils i no calia el desviament del trànsit cap a altres vies, com va ocórrer en les primeres hores després del tancament del túnel.

La Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya havia detectat "inestabilitats locals" en el revestiment del túnel esquerre abans dels fets d'ahir, per la qual cosa des de fa uns dies i en horari nocturn ja s'executaven obres de conservació per sanejar i reparar el formigó completament.

Els treballs es van iniciar a la boca del túnel del costat Lleida i s'avança cada nit en sentit Barcelona, amb una durada prevista dels treballs d'un mes i mig.

stats