Societat
Societat 13/03/2011

Alguns centres de la UB pateixen robatoris de material valuós

Han desaparegut portàtils, canons i altres objectes de la facultat de Biologia i s'han detectat un parell d'intents de furts al Barcelona Knowledge Campus

Acn
1 min

BarcelonaAlgunes facultats i els centres universitaris de la UB han hagut d'augmentar la vigilància després de diversos robatoris de material valuós.

S'han detectat un parell d'intents de robatori al Barcelona Knowledge Campus, a la Diagonal, segons fonts de la universitat, i a la facultat de Biologia han desaparegut portàtils, canons i altres materials. Un dels robatoris, d'un ordinador i un canó, va tenir lloc a la sala de juntes de la facultat mentre s'esperava l'inici d'una presentació.

La universitat ha assenyalat que "es tracta de petits robatoris i puntuals", comesos per persones que actuen de forma molt organitzada, observen com es mouen els aparells i esperen el moment oportú per cometre el furt.

El personal de seguretat de la universitat, en coordinació amb els centres, ha posat en marxa un procés de vigilància més intensiu per detectar els furts. S'estudia incrementar les mesures de seguretat i s'ha demanat al personal educatiu del centre que prengui iniciatives de protecció pròpies.

stats