ENSENYAMENT
Societat 23/12/2010

La UE finançarà dos projectes de cooperació de la Universitat de València

Dos projectes de la Universitat de València (UV) sobre cohesió social i racionalitat a la industria farmacèutica han estat seleccionats en la convocatòria Alafa III de la Unió Europea.

Ara
1 min

ValènciaLa Universitat de València, segons ha informat en un comunicat, ha explicat que la primera de les dues iniciatives, dotada amb 2,8 milions d'euros, és un programa marc interuniversitari per a una política d'equitat i cohesió social de l'Educació Superior en el qual participen vint-i-nou universitats d'Amèrica Llatina i sis estats europeus. També hi participa la Universitat de Barcelona.

L'altre programa es titula Xarxa per al Desenvolupament de Metodologies Biofarmacèutiques racionals que incrementen la competència i l'impacte social de les indústries farmacèutiques locals i hi participen experts de l'Estat espanyol, Hongria, Cuba, Argentina, Brasil i Xile. L'objectiu principal del segon projecte és contribuir al desenvolupament de polítiques sanitàries regionals amb un fort impacte en el perfeccionament de medicaments accesibles i de qualitat, a través del suport científic i la formació de professionals llatinoamericans.

stats