Publicitat
Publicitat

UNIVERSITATS

La UOC inicia el procés de selecció del nou rector

El període per rebre candidatures estarà obert fins al 30 de setembre

El Patronat de la Fundació de la Universitat Oberta de Catalunya (FUOC) ha iniciat el procés de selecció del nou rector o rectora de la UOC ja que el mandat de l'actual rectora, Imma Tubella, finalitza el pròxim 31 de desembre. Per mitjà d'una comissió, la FUOC ha encarregat a un comitè de catedràtics de reconegut prestigi que s'encarregui de la selecció de les candidatures finalistes entre les persones que hi concorrin. El període per rebre les candidatures a la plaça està obert fins al proper 30 de setembre.

El comitè de selecció estarà format pels professors Manuel Castells, Jaume Pagès i Rolf Tarrach, que s'encarregaran de presentar les seves propostes davant del Patronat. Després, en votació plenària, aquest triarà la persona proposada com a màxima autoritat acadèmica de la UOC per als pròxims set anys, tal com estableixen els Estatuts de la universitat. Finalment, el nou rector o rectora serà ratificat pel govern de la Generalitat, a instàncies del Patronat de la Fundació.

El nou rector o rectora ha de ser catedràtic o amb una experiència equivalent, de trajectòria acadèmica distingida, reflectida en un bon reconeixement internacional i amb experiència de gestió. En la seva tasca, haurà de representar la institució davant la societat, dirigir-la amb eficàcia i eficiència, garantir i reforçar els estàndards acadèmics de qualitat de l'oferta formativa i de la recerca pròpia de la UOC.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de