Societat 13/06/2012

Ulldecona manté els espectacles taurins gràcies a entitats i particulars

Se celebraran 39 espectacles taurins al llarg de tot l'any, fins i tot més que l'anterior, malgrat les retallades. Segons l'ajuntament, aquest any s'estalviaran gairebé 20.000 euros en espectacles taurins respecte l'any 2011

Efe
1 min

UlldeconaUlldecona (Montsià) ha anunciat que durant aquest any mantindrà el mateix nombre d'espectacles taurins que el 2011 gràcies a la col·laboració d'entitats i particulars.

Davant la possibilitat expressada per l'ajuntament de retallar en les festes amb toros per la situació econòmica del municipi, tant l'Associació dels Amics dels Bous com diversos particulars han sortit en defensa d'aquests espectacles i han fet diferents aportacions per evitar la retallada.

En total, se celebraran 39 espectacles taurins al llarg de tot l'any, fins i tot més que l'anterior.

La regidora de Patrimoni i Governació, Isabel Salas, ha assegurat que a l'ajuntament "li sortia més a compte" acceptar la col·laboració de tercers i mantenir els dies de festa que retallar-los prescindint del suport d'aquests particulars.

Segons l'ajuntament, aquest any s'estalviaran gairebé 20.000 euros en espectacles taurins respecte el 2011.

Per a Salas, l'ajuntament ha aconseguit "rebaixes econòmiques substancials de les assegurances o els serveis mèdics", i ha optat per "optimitzar la participació dels experts taurins", que estan obligats a tutelar aquest tipus d'espectacles.

stats