Tota la informació per triar carrera, amb l'ARA i Unportal

Coincidint amb la publicació de les notes de selectivitat, la web especialitzada en estudis superiors Unportal us ofereix, a través de l'Ara.cat, les claus per conèixer tota l'oferta de les 12 universitats catalanes

Aquest dijous a la nit s'han fet públics els resultats de la selectivitat. A partir d'aquestes notes, que cada estudiant pot consultar individualment avui, es calcularan les noves notes de tall per accedir a la universitat, que es coneixeran d'aquí a 15 dies.

Per poder preparar el vostre ingrés a la universitat amb el màxim d’informació actualitzada possible, la web especialitzada Unportal i l’ ARA posen a la vostra disposició l’ oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes, amb els nous graus i dobles titulacions del curs 2015-2016.

El cercador. Podeu cercar per paraula (mestre, per exemple) o nom de l’estudi (educació primària) i triar els graus d’una demarcació concreta.

Per nota de tall. Seleccioneu estudis per nota de tall. Ara hi trobareu les del 2014, però a partir del 10 de juliol ja es podran consultar les del 2015. Quan introduïu una qualificació, veureu les titulacions a les quals dóna accés.

Les novetats. Consulteu la relació de 48 noves titulacions que s’estrenen (nous graus, estudis en anglès i dobles graus) i la pàgina de dobles titulacions, 70 de les quals tenen places de primer curs.

Graus en anglès, preus i màsters. Trobeu els graus en anglès, accediu al 'top 10' d’estudis amb més ocupació, i navegueu per les pàgines de preus, beques i allotjament. I per tota l’oferta de màsters, inclosa la del màster de secundària, actualitzada.

Un cop estigueu dins del web d’ Unportal també podreu consultar la informació en obert de cicles formatius de grau mitjà i  grau superior.