Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Urdangarin i la infanta van rebre un milió d'euros de Nóos, segons 'El País'

La policia envia al jutge un informe sobre 40 comptes corrents de la trama

El duc de Palma, Iñaki Urdangarin, i la seva dona, la infanta Cristina, van ingressar 1,1 milions d'euros de l'Institut Nóos que es van transferir des de l'entitat sense ànim de lucre a l'empresa Aizoon, copropietat del matrimoni, segons publica aquest dilluns ' El País'.

Nóos, propietat d'Urdangarin fins a mitjans del 2006 i de l'empresari Diego Torres, va ingressar al seu compte corrent de La Caixa uns nou milions d'euros entre el març del 2004 i el juliol del 2007, període en el qual els dos socis van aconseguir la majoria dels contractes a dit i sense concursos.

Des d'aquest compte corrent, obert a nom de l'Institut, van sortir la majoria dels nou milions cap a set societats privades, totes propietat d'Urdangarin i Torres, i també sense ànim de lucre. L'anàlisi de 40 comptes corrents de set entitats bancàries ha portat a la policia a concloure que Urdangarin i Torres, junt amb les seves dones, van rebre directament tres milions d'euros. La majoria (1,9 milions) van ser per a Torres i la seva dona, mentre que la resta va anar a parar als ducs de Palma.

Més continguts de