Publicitat
Publicitat

UxB s'abstindrà i permetrà l'aprovació dels pressupostos de Barcelona

El pacte CiU-ERC s'ha tancat aquest matí

 

El líder d'Unitat per Barcelona (UxB) , Jordi Portabella, ha anunciat aquest matí que s'abstindran en la votació dels pressupostos el proper ple municipal. L'abstenció dels regidors d'UxB és necessària perquè s'aprovin els comptes de Trias. El pacte -que s'ha tancat aquest matí- se centra en polítiques d'habitatge i d'educació, entre d'altres.

Portabella ha explicat que l'Ajuntament "cobrirà la diferència del preu real amb el preu de mercat per a 1.300 famílies a punt de ser desnonades". Per dur a terme aquesta mesura es requereixen 6 milions d'euros. El líder d'UxB també ha anunciat que s'ampliarà amb 150 nous habitatges cedits de particulars a l'administració per destinar-los a "lloguer assequible". Això implica un pressupost de 6 milions d'euros.

El govern i UxB també han acordat un paquet de mesures d'educació. S'implantarà un pla de millora de noves tecnologies amb una dotació de 8'5 milions d'euros. La setmana passada PSC i l'executiu municipal van firmar el pacte per a l'aprovació dels comptes. Entre d'altres, es va acordar  rebaixar el preu de la T-10 a partir de l'1 de gener.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de