V-Energy Drink retirarà l'anunci que posa en dubte la capacitat de treball dels hospitalencs

L'alcaldessa assegura que la companyia li ha comunicat la retirada dels anuncis

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín ha afirmat que l'empresa responsable de la campanya de V-Energy Drink retirarà els cartells que proclamen, per exemple al metro de Barcelona, "treballa com un suec encara que siguis de l'Hospitalet". Aquest dimarts Marín va trametre una carta a l'empresa, nascuda a Austràlia, per expressar la seva indignació. Marín va afirmar a l'ACN que el missatge publicitari estava "insultant els ciutadans de l'Hospitalet". Aquest dimecres, al seu Twitter, diu sentir-se orgullosa de la seva ciutat i la seva gent mentre que a la pàgina a Facebook de la beguda energètica s'hi poden llegir missatges de queixa de diversos conciutadans, fins i tot el d'un regidor.

"L'empresa responsable de la campanya m'ha comunicat que la retiren. No podia ser d'una altra manera", afirma Marín al seu compte a Twitter, missatge en el qual afegeix que "no podria ser d'altra manera". Diu també sentir-se orgullosa de la seva ciutat i de la seva gent.

Aquest dimarts Marín es va mostrar indignada en conèixer l'anunci i va afirmar que el consistori que presideix estava estudiant emprendre accions legals per tal de, va dir, "protegir el dret a la imatge dels ciutadans". La campanya, afirmava l'alcaldessa, "atempta contra allò més preuat que pot tenir una persona, en aquest cas, la dignitat dels ciutadans de l'Hospitalet".

Mentrestant, a la pàgina a Facebook de V-Energy Drink que fa servir per promocionar la beguda, creixen les crítiques contra la campanya. En destaca la del regidor d'EUiA, Alfonso Salmerón. "Mai ens han regalat res i som el que som gràcies a anys de treball, esforç i respecte", afirma. També els diu que, en cas que retirin l'anunci i demanin disculpes, els convida a una "visita guiada per l'Hospitalet a càrrec d'un servidor".

V-Energy Drink es comercialitza des del 1997 a Oceania i també s'exporta a altres països.