Societat 22/08/2011

'Verano directo' i 'Qué quieres que te diga', cara i creu de les tardes

La continuació d' España directo a La Sexta es consolida després d'un mal inici. El seu rival de Cuatro, en canvi, es va emetre per últim cop divendres i avui serà substituït per reposicions.

Auri Garcia Morera
2 min
Cristina Villanueva presenta Verano directo a La Sexta. Lara Álvarez era la reportera estrella de Qué quieres que te diga .

Barcelona.Sálvame diario és el líder absolut de les tardes a la televisió espanyola. Tot i la seva llarga durada, de 15.45 h a 20 h, i tot i la baixada del consum televisiu dels mesos d'estiu, ha tingut una mitjana de dos milions d'espectadors entre el juliol i el que portem d'agost.

En aquest període, els canals de la competència han estrenat diversos programes que miren de plantar-li cara. Verano directo , el programa que va agafar el relleu d' España directo a La Sexta, ha sigut el que n'ha sortit més ben parat, tot i que l'arrencada va ser desastrosa.

En la seva primera setmana, en què es va emetre de 15.30 h a 17 h, Verano directo va tenir una mitjana de 230.000 espectadors i un 2,5% de quota de pantalla. La Sexta, però, va rectificar i el va programar en el seu horari natural, a partir de les sis de la tarda, i va aconseguir remuntar.

En el nou horari, ha tingut una mitjana de 355.000 espectadors i un 4,3% de quota de pantalla, i dijous va arribar als 452.000 espectadors i el 5,5% de quota. Uns resultats molt allunyats dels de Sálvame , però bons per a La Sexta, que ja pensa a donar-li continuïtat més enllà de l'estiu. Probablement, amb el títol Otoño directo o La Sexta directo .

L'altra cara de la moneda ha estat l' infoshow de Cuatro Qué quieres que te diga , que ha estat cancel·lat després de només quatre setmanes en antena. Divendres se'n va emetre l'última entrega, i a partir d'aquesta tarda serà substituït per reposicions de la sèrie NCIS Los Angeles .

Qué quieres que te diga , que feia un plantejament molt similar al de Verano directo i s'emetia en el mateix horari, amb prou feines ha tingut la meitat d'audiència que el seu rival de La Sexta. En les tres setmanes en què han coincidit, ha tingut una mitjana del 2,2% de quota de pantalla i poc més de 200.000 espectadors, mentre que Verano directo ha fregat el 4,4% i els 360.000 espectadors.

La cancel·lació de Qué quieres que te diga deixa Lara Álvarez, un fitxatge estrella arribat de Marca TV, sense feina dins de Mediaset.

stats