Societat 22/02/2013

Detinguda una mainadera per robar 40.000 euros a la casa on treballava a Vila-seca

La treballadora, de 22 anys, va confessar-ho a la propietària quan aquesta li va demanar explicacions

Acn
1 min

Vila-secaUna dona de fer feines ha estat detinguda per robar 40.000 euros en diners i joies de gran valor en una casa a Vila-seca, on treballava com a mainadera i fent tasques de la llar. La víctima calcula que li hauria sostret diners i joies per valor d'uns 40.000 euros.

La detenció va tenir lloc el 13 de febrer passat. La jove, de 22 anys i nacionalitat espanyola, havia anat robant de forma continuada durant diversos dies. Es gastava els diners en articles d'electrònica i roba, mentre que les joies robades les havia venut en botigues de compravenda d'or.

Des de principis del passat mes de desembre la víctima havia notat que li faltaven diners en efectiu i diverses joies de gran valor que tenia al domicili. Finalment, després de les sospites, li va preguntar directament sobre el fet, de forma amistosa, a la noia. La detinguda ho va reconèixer i van anar juntes cap a comissaria.

Samanta G.L., veïna de Tarragona, va quedar detinguda com a presumpta autora d'un delicte de furt. Va passar el 14 de febrer a disposició judicial als jutjats de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

stats