Societat 21/04/2011

Un avió de Vueling va efectuar un aterratge d'emergència ahir al vespre a Sevilla

El pilot va alertar el servei d'emergències 112 que el tren d'aterratge de l'avió havia quedat bloquejat. A l'aeronau, procedent de Barcelona, hi viatjaven 150 persones que van resultar il·leses

agències
1 min

BarcelonaUn avió de la companyia Vueling procedent de Barcelona va haver d'efectuar un aterratge d'emergència ahir el vespre a l'aeroport de San Pablo de Sevilla. A l'avió hi viatjaven 150 passatgers, que van resultar il·lesos.

Segons informa EFE, el servei d'emergències 112 va rebre un avís a les 20:37 hores que un avió amb destinació a Sevilla tenia problemes tècnics per aterrar en quedar bloquejat el tren d'aterratge de l'aeronau.

Al vol hi viatjaven passatgers comunitaris, la majoria d'ells espanyols, però també anglesos, francesos i alemanys.

El servei 112 ha assenyalat que l'aeroport tenia previst activar el pla d'emergència dissenyat per a aquestes ocasions però que finalment l'avió va poder aterrar sense que fos necessari. No obstant això, l'aeroport va oferir atenció psicològica als passatgers.

L'aeroport de San Pablo va haver de suspendre alguns aterratges i enlairaments previstos a causa de l'incident. Segons informa Europa Press, l'avió avariat va quedar bloquejat a la pista d'aterratge i, com a mínim, sis vols que havien d'aterrar a Sevilla van ser desviats a l'aeroport de Jerez de la Frontera (Cadis). Dos més van ser derivats a l'aeroport de Màlaga.

stats