SOCIETAT
Societat 22/08/2011

Vuit veïns de Lloret, evacuats per una fuita de gas propà

La incidència es va produir diumenge al vespre en un dipòsit soterrat amb 4.000 litres de propà

Acn
1 min

Lloret de MarUna fuita de gas propà ha obligat a evacuar aquesta nit vuit persones en una finca particular de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, i tres cases del voltant mentre s'ha fet el transvasament del gas a una cisterna. Els bombers van treballar des de diumenge al vespre i durant tota la nit en la fuita, que s'ha originat en un dipòsit amb 4.000 litres de gas propà.

Els bombers van rebre l'avís dels fets diumenge cap a un quart de deu de la nit. Sis dotacions es van desplaçar fins al lloc de la incidència. En un dipòsit particular soterrat amb 4.000 litres de propà, situat al número 6 del passatge Hongria, s'hi va detectar una fuita a causa d'una avaria del manòmetre. Com a mesura preventiva s'ha decidit evacuar les tres cases veïnes; en total, vuit persones. Quatre dels evacuats han passat la nit a casa d'uns veïns, mentre que els altres quatre han anat a un hotel a prop de la zona. No hi ha hagut ferits.



Una cisterna ha arribat al lloc de la incidència cap a de dos quarts de quatre de la matinada, quan s'ha iniciat el transvasament del propà que encara no havia vessat, i que aproximadament era el 20% de la càrrega. L'operació ha finalitzat avui cap a un quart de vuit del matí i s'ha desmuntat el dispositiu de vigilància dels bombers, amb un total de sis dotacions.

stats