POLÍTICA
Societat 19/05/2013

Wert, a l''ABC': "La reforma educativa és imprescindible per evitar un atur elevat"

El ministre d'Educació assegura que el marge per introduir modificacions al text és "amplíssim". Això sí, defensa la "viabilitat" d'obligar la Generalitat a pagar l'escola privada a les famílies que vulguin escolaritzar els fills en castellà a Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaVincular la LOCME a l'ocupació. Aquesta és l'estratègia que segueix aquest diumenge el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, per defensar la LOCME, que obligarà la Generalitat a pagar l'escola privada a les famílies que vulguin l'escola pels seus fills en castellà a Catalunya. "La reforma educativa és imprescindible per evitar un atur elevat en el futur", assegura Wert en una entrevista al diari ABC.

El ministre assegura que el marge per a modificar la llei durant el tràmit és "amplíssim", però sempre que no toqui l'estructura principal. També defensa que obligar la Generalitat a pagar l'escola privada a les famílies que vulguin escolaritzar els fills en castellà a Catalunya és viable. "I si la Generalitat té una alternativa diferent que li va millor" està obert a "estudiar-la i incorporar-la". A més, defensa que l'assignatura obligatòria de religió reprodueix el que ja fan altres països de la UE.

stats