Societat 24/06/2013

Wert no hauria donat una beca a Aznar

L'expresident del govern espanyol va obtenir un 6,4 de mitjana en les proves de maduresa que va fer el juliol de 1970, després del curs preuniversitari. El ministre de Rajoy reclamarà un 6,5 per concedir una beca a partir de setembre

Ara
1 min

BarcelonaLa polèmica provocada per les declaracions de José Ignacio Wert aquest dilluns té o pot tenir una seqüela amb la qual el ministre de Cultura de Mariano Rajoy no devia comptar. Segons ha dit en una entrevista a TVE, la nota que ell considera que hauria de ser exigible per estudiar a la universitat és un 6,5 i per això serà la nota mínima per obtenir una beca a partir del setembre que ve. I José María Aznar no va arribar a aquesta puntuació quan es preparava per entrar a la universitat.

Els resultats de l'expresident del govern espanyol i president d'honor del PP es veuen clarament en la targeta de notes reproduïda al llibre 'José María Aznar - Memorias I', de l'editorial Planeta. Aznar va obtenir un 6,4 de mitjana en les anomenades proves de maduresa, que ell va fer el juliol de 1970. Eren els exàmens que, en aquella època, es feien després del curs preuniversitari, conegut com a 'Preu', per tenir accés a la universitat. Més tard van ser substituïdes per la primera versió de la selectivitat.

stats