Societat 21/08/2011

Benet XVI oficia la missa de l'Enviament a Cuatro Vientos, com a acte de clausura de la JMJ a Madrid

Més d'un milió de peregrins segueixen la missa a l'esplanada de l'aeròdrom després de rebre el pontífex, que ha arribat a la base aèria amb el papamòbil

Acn
1 min

MadridBenet XVI oficia aquest diumenge al matí la missa de l'Enviament a Cuatro Vientos. Més d'un milió de peregrins segueixen la missa a l'esplanada de l'aeròdrom després de rebre el pontífex, que ha arribat a la base aèria amb el papamòbil. La missa posa el punt i final a la visita del Papa a Madrid. Aquesta tarda, el pontífex es trobarà amb els voluntaris que han participat en la Jornada Mundial de la Joventut, que va començar dijous passat. Està previst que a dos quarts de set de la tarda els reis acomiadin el Papa a l'aeroport de Barajas.

L'organització ha decidit ampliar per aquest diumenge l'espai previst a l'aeròdrom per tal de poder acollir els gairebé 200.000 pelegrins que no van poder accedir aquest dissabte a la cerimònia de la Vigília amb el Sant Pare. La Vigília de l'Adoració d'aquest dissabte es va haver d'interrompre temporalment per una forta tempesta de vent i pluja. A causa d'aquesta tempesta, les hòsties que s'havien de distribuir en la comunió d'avui han quedat inservibles i els assistents a la missa de l'Enviament no podran combregar.

La missa multitudinària d'aquest diumenge posa el punt i final a l'estada del Papa a la capital de l'Estat. Aquesta tarda, el pontífex es trobarà amb els voluntaris que han participat en la Jornada Mundial de la Joventut, que va començar dijous passat. Està previst que a dos quarts de set de la tarda els reis acomiadin el Papa a l'aeroport de Barajas.

stats