Publicitat
Publicitat

La Xunta decreta el nivell 1 per un incendi forestal prop de La Corunya

El foc ha començat a les 3 de la tarda d'avui i, segons les primeres estimacions, afecta una superfície de 20 hectàrees

La Xunta de Galícia ha decretat aquesta tarda el nivell 1 per un incendi forestal que afecta una muntanya al municipi corunyès d'A Capela, com a conseqüència de la proximitat del foc a uns habitatges.

Aquest nivell és un concepte referit a aquells incendis que, estant sota el control dels mitjans d'extinció de la Xunta previstos en el Pla de la comunitat autònoma, pugui, per la seva possible evolució-aclareix l'administració autònoma-, requerir la posada en pràctica de mesures per a la protecció de les persones no relacionades amb l'extinció i dels seus habitatges.

El foc ha començat a les 3 de la tarda d'avui i, segons les primeres estimacions, afecta una superfície de 20 hectàrees.

En l'extinció estan treballant un tècnic, tres agents forestals, tres brigades, dos motobombes, cinc helicòpters i un avió.

Rebombori a Twitter

L'incendi ha generat molt soroll a Twitter. Els usuaris de la xarxa social opinen que aquest és un dels llocs més bonics de Galícia. Un d'ells ha pujat aquesta imatge a la xarxa. D'altres es queixen perquè aquest incendi, des del seu punt de vista, no es podrà combate de la mateixa manera perquè han retallat amb brigades de bombers.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de