Zamora serà la primera ciutat que cobrarà l'IBI i la taxa d'escombraries a l'Església

Segons publica 'El Mundo', el regidor d'Hisenda de la ciutat assegura que es tracta d'"una mesura de justícia social" perquè el consistori ha apujat el preu d'algunes taxes

L'Ajuntament de Zamora ha retirat la butlla a l'Església sobre algunes taxes de prestació de serveis, de manera que a partir d'ara haurà de pagar l'IBI i la taxa d'escombraries. Es tracta d'"una mesura de justícia social", una màxima amb la qual l'equip de govern municipal -del PP- ha justificat l'increment de preu que s'ha aplicat a alguns dels serveis, segons publica ' El Mundo'.

Una nova normativa, aprovada recentment, permet cobrar la taxa per aquest servei a aquells edificis que realitzen qualsevol tipus d'activitat religiosa.

El regidor d'Hisenda a l'Ajuntament de Zamora, Manuel Roncero, assenyala que no s'ha de donar especial importància a cobrar a l'església un servei pel qual, fins ara, no se li passava cap rebut.

La mesura parteix d'un pla de viabilitat presentat a finals d'abril per part del consistori que inclou la modificació de les taxes per prestació de serveis i que preveu la pujada d'aquestes.

Més continguts de