Publicitat
Publicitat

Uns 1.400 abonats segueixen sense llum gairebé 48 hores després de la ventada

Durant la nit han recuperat el subministrament més de 3.000 clients, segons Endesa

Uns 1.400 abonats segueixen sense subministrament elèctric com a conseqüència del temporal de vent que va afectar Catalunya dimarts passat, ha informat Endesa. Els afectats són de les comarques del Vallès Occidental i Oriental.

Segons la companyia elèctrica, la majoria de les afectacions són per la caiguda d'arbres i desconnexions automàtiques de la xarxa en zones de difícil accés.

Protecció Civil de la Generalitat va assegurar a última hora d'aquest dimecres que mantindrà activat en alerta el pla Procicat fins que es recuperi el subministrament elèctric a les zones que van quedar sense llum. A les 21.00 hores encara eren uns 5.000 els afectats, tot i que les incidències van arribar a afectar el mateix dimarts prop de 43.000 clients a tot Catalunya.

La majoria d’afectats es troben en nuclis disseminats o urbanitzacions, fet que fa més difícil la recuperació. La companyia elèctrica ha connectat 25 generadors a la zona i compta amb 460 tècnics que treballen per restablir totalment la distribució d’electricitat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de