Una festa al Baix Ebre acaba amb dos detinguts per abusos sexuals i un per apunyalar un jove a l'estómac

Les víctimes eren noies menors d'edat i el noi que va rebre l'agressió està fora de perill

Una festa de joves a Tivenys, al Baix Ebre, va acabar dissabte amb dos detinguts per un delicte d'abusos sexuals i un tercer arrestat per un delicte de lesions amb arma blanca. Els Mossos van ser alertats que dos nois estaven fent tocaments a nenes menors d'edat durant la celebració. Es tracta de dos veïns de Tortosa de 24 i 21 anys. Quan van intentar fugir, un d'ells es va trencar els turmells al caure d'un mur on s'enfilava. L'altre va ser detingut hores més tard.

Mentre la policia atenia el detingut ferit, es va produir una baralla sense relació amb els primers fets, en què un jove de Xerta de 19 anys va apunyalar un noi de Tivenys a l'estómac. No es tem per la vida de la víctima, que va ser operat d'urgència a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els tres detinguts continuen detinguts pendents de passar aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa.

L'Ajuntament diu que no havia passat "mai"

Des de l'Ajuntament de Tivenys han volgut mostrar el suport a les víctimes dels fets de dissabte, que van passar durant la celebració del ball de quintos. "També volem expressar el nostre escalf als joves, organitzadors de la seva festa de quintos, ja que no podem responsabilitzar-los dels actes individuals", ha afegit el consistori, que ha recordat que no s'havien donat "mai" uns fets similars, ni en aquest ni en cap altre acte celebrat a Tivenys. L'Ajuntament "revisarà tot el que ha passat i treballarà per implantar tot tipus de mesures" per evitar que es torni a repetir.