Publicitat
Publicitat

ACAMPADA BARCELONA

Mercè Civit diu que els Mossos han llençat a les escombraries les signatures de suport als acampats

Una diputada d'Iniciativa denuncia “l'actitud antidemocràtica” dels Mossos d'Esquadra amb els acampats


“No es poden utilitzar aquestes formes sense cap tipus de mediació”, ha dit Mercè Civit, diputada al Parlament per ICV-EUiA, que ha qualificat “d'antidemocràtica” l'actuació dels Mossos d'Esquadra


Tan bon punt s'ha assabentat del desallotjament, Mercè Civit, diputada d'Iniciativa-Esquerra Unida i Alternativa, s'ha dirigit a la plaça Catalunya. “És totalment antidemocràtica la forma en què ha actuat Felip Puig i els Mossos”, ha assegurat Civit. “Denunciem públicament l'actuació dels Mossos. No es poden utilitzar aquestes formes sense cap tipus de mediació”, ha afegit. La diputada d'ICV-EUiA ha recordat que “en el darrer Govern hi havia una persona que mediava amb els Mossos en els conflictes”, “I ara això no existeix”, ha afegit. No obstant això, representants de la policia estan negociant amb els acampats perquè els membres de la brigada de neteja puguin netejar la plaça.


Civit assegura que la seva formació està estudiant quines actuacions emprenen. “De moment ho denunciem públicament i després ja veurem com a coalició quines coses fem”. Civit també ha explicat que els Mossos han llençat a les escombraries les desenes de milers de signatures de suport que havien recollit els acampats.

El 2017 en 50 imatges

Més continguts de

El 2017 en 50 imatges
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT