SOCIETAT
Societat 26/07/2011

Les quatre víctimes de l'accident de trànsit d'Orís tenien entre 20 i 25 anys

Hi ha un cinquè jove ferit en estat crític que ha sigut traslladat a l'Hospital de Sant Pau

Redacció
1 min

OrísQuatre morts i un ferit greu és el balanç de l'accident que hi ha hagut aquest migdia a la carretera C-17, a l'altura del terme municipal d'Orís (Osona), segons informa el Servei Català de Trànsit. Les quatre víctimes són joves d'entre 20 i 25 anys.

Segons informacions dels Mossos d’Esquadra, per causes que es desconeixen, dos turismes s’han accidentat al punt quilomètric 77 d’aquesta via i un dels vehicles ha bolcat.

Com a conseqüència del sinistre, han mort els quatre ocupants del cotxe bolcat i una altra persona, ocupant del mateix vehicle, ha quedat ferida en estat crític i ha sigut trasllada a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

El conductor de l’altre turisme ha resultat il·lès.

Els morts són: Luis, N. T., veí de Vic i de 20 anys d’edat; Yassin Y., veí de Folgueroles i de 25 anys; Jonatan L. N., veí de Vic i de 20 anys, i Aleix C. M., veí de Taradell i de 20 anys.

Respecte a l’afectació viària, la C-17 ha estat tallada en el punt de l’accident en sentit sud i els vehicles eren desviats per l’interior de Torelló. La circulació s’ha normalitzat a les 16.26 h.

En l’accident hi han participat 5 patrulles de Mossos d’Esquadra, 4 dotacions de Bombers, 1 helicòpter medicalitzat i 2 ambulàncies, una medicalitzada i una bàsica, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

stats