Societat 22/12/2016

Quatre morts en menys de 24 hores a les carreteres catalanes

Les morts s'han produït en tres topades frontals diferents. Hi ha un conductor detingut després de donar positiu per consum de cocaïna

Ara
2 min

BarcelonaQuatre persones han mort a les carreteres catalanes durant les últimes 24 hores en tres accidents diferents a Amposta (Montsià), Botarell (Baix Camp) i Tredòs (Vall d'Aran). El més greu dels successos s'ha registrat a la N-340 al seu pas per Amposta, en una topada entre una moto i una furgoneta en què han mort un noi de 18 anys, veí de Masdenverge (Montsià), i una noia de 15, que eren els dos ocupants de la motocicleta. En un primer moment havien resultat ferits molt greus i han estat traslladats a centres hospitalaris en estat crític, on han mort poc després, segons han confirmat a l'ACN fonts de la conselleria d'Interior.

El conductor de la furgoneta ha resultat il·lès, però els Mossos d'Esquadra han informat que l'han detingut com a presumpte autor de dos delictes d'homicidi imprudent. Es tracta d'un home de 50 anys, veí de Barcelona, que presumptament hauria envaït el sentit contrari amb la seva furgoneta i hauria provocat la col·lisió frontal amb el vehicle de dues rodes. La prova d'alcoholèmia i drogues que li han fet ha donat positiu per consum de cocaïna, han precisat els Mossos. L'accident ha sigut cap a les 14.30 hores.

La N-420 a Botarell ha registrat un altre accident, també un xoc frontal, entre un cotxe i un camió. En aquest cas el mort ha estat el conductor del turisme, mentre que el camioner ha sortit il·lès de la topada. L'accident s'ha produït minuts abans de les 17.00 h.

El tercer accident s'ha registrat aquest dimecres cap a les 21.30 h a la C-28 al seu pas per Tredòs. En aquest cas també ha sigut un xoc frontal entre dos turismes, i un dels dos conductors -un jove de 33 anys- ha mort. L'altre conductor es troba ingressat ferit greu a l'Hospital de Vielha.

stats