Societat 14/01/2012

Troben un nen viu i la seva mare morta després de caure en cotxe per un barranc al Bruc

L'accident va tenir lloc ahir a la nit i el menor, de quatre anys, ha estat rescatat aquest matí pel cos d'actuacions especials dels bombers al fons d'un barranc

Efe
2 min

BarcelonaEls equips de rescat de Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat han rescatat aquest matí amb vida un menor d'edat i el cadàver de la seva mare d'un vehicle que ahir va caure per un barranc a la carretera BP-1101, al terme municipal del Bruc (Anoia).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra van rebre ahir a la nit una denúncia per la desaparició de Montserrat P.M., de 37 anys, i el seu fill, de 4 anys, i en van iniciar immediatament la recerca.

Sobre les 9 hores d'aquest matí, el cotxe en què viatjaven la mare i el seu fill ha estat localitzat al fons d'un barranc de difícil accés a la carretera local que du a la localitat del Bruc, a la falda de la muntanya de Montserrat.

Els bombers del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) han rescatat el cadàver de la mare i han trobat el nen amb un tall a la barbeta però en bones condicions, després de passar la nit al cotxe accidentat amb temperatures sota zero.

Va ser la família de la víctima, que és veïna de Gavà (Baix Llobregat), qui va denunciar sobre les 23 hores d'ahir que la dona i el seu fill no havien tornat a casa, motiu pel qual els Mossos d'Esquadra van iniciar-ne la recerca.

Finalment ha estat localitzat el vehicle de la dona al fons d'un barranc d'uns 10 metres de profunditat al quilòmetre 2 de la carretera local BP-1101.

Donada la dificultat d'accés al lloc, els mossos han requerit la presència del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat, que, amb el suport d'un helicòpter i sis dotacions de bombers terrestres, han pogut accedir al vehicle sinistrat.

Els equips de rescat, en què també han participat 12 dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies, han trobat el cadàver de la mare i el nen, de 4 anys, tot just amb unes esgarrinxades i un tall a la barbeta.

El menor ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu per fer-li un reconeixement mèdic, després de passar dins el cotxe una de les nits més fredes d'aquest hivern, amb temperatures sota zero a la zona de l'accident, i curar-li les petites ferides que presentava.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per descobrir les causes de l'accident de trànsit ocorregut quan ha sortit el cotxe de la via.

stats