SOCIETAT
Societat 17/08/2011

Moren tres persones atropellades en dos accidents de trànsit

Les tres víctimes mortals eren fora dels vehicles, al voral de la carretera, quan han estat envestides

Redacció
1 min

Sant Andreu de la BarcaAquest matí hi ha hagut dos accidents de trànsit amb tres víctimes mortals. El primer s'ha registrat a l'A-7, al punt quilomètric 1.168, a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 05.44 h. Un camió ha atropellat Nasko S. S., un home de 46 anys i veí de València, que ha mort quan era al voral de la carretera, a l'exterior del seu vehicle.

En l'accident hi han actuat cinc dotacions dels Mossos, dos vehicles dels bombers i dues ambulàncies del SEM.

El segon accident mortal ha passat a l'A-2, al punt quilomètric 594, a l'altura de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, a les 09.56 h. Un camió lleuger ha atropellat els conductors d'una furgoneta i un turisme, que eren al voral de la via a l'exterior dels seus vehicles. Els dos conductors atropellats han mort i dues persones més han quedat ferides lleus, i les han traslladat a l'Hospital de Martorell.

Pel que fa a l'afectació viària, l'A-2 encara es troba afectada en el punt de l'accident, ja que s'hi circula però hi ha retencions. En un primer moment, la via ha estat totalment tallada en sentit Lleida i els vehicles s'han desviat per la N-IIa i la B-225.

En l'accident hi han actuat set dotacions dels Mossos, quatre vehicles dels bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

stats