Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Moren tres persones atropellades en dos accidents de trànsit

Les tres víctimes mortals eren fora dels vehicles, al voral de la carretera, quan han estat envestides


Aquest matí hi ha hagut dos accidents de trànsit amb tres víctimes mortals. El primer s'ha registrat  a l'A-7, al punt quilomètric 1.168, a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 05.44 h. Un camió ha atropellat Nasko S. S., un home de 46 anys i veí de València, que ha mort quan era al voral de la carretera, a l'exterior del seu vehicle.

En l'accident hi han actuat cinc dotacions dels Mossos, dos vehicles dels bombers i dues ambulàncies del SEM.

El segon accident mortal ha passat a l'A-2, al punt quilomètric 594, a l'altura de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, a les 09.56 h. Un camió lleuger ha atropellat els conductors d'una furgoneta i un turisme, que eren al voral de la via a l'exterior dels seus vehicles. Els dos conductors atropellats han mort i dues persones més han quedat ferides lleus, i les han traslladat a l'Hospital de Martorell.

Pel que fa a l'afectació viària, l'A-2 encara es troba afectada en el punt de l'accident, ja que s'hi circula però hi ha retencions. En un primer moment, la via ha estat totalment tallada en sentit Lleida i els vehicles s'han desviat per la N-IIa i la B-225.

En l'accident hi han actuat set dotacions dels Mossos, quatre vehicles dels bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de