Societat 09/10/2011

Mor un home de 49 anys en caure per un barranc a la Vall de Boí

La víctima, veïna de Torrefarrera (Segrià), feia senderisme tot sol i els bombers l'han trobat conscient però finalment ha mort

Ara
1 min

Vall de Boí (Alta Ribagorça)Un home de 49 anys i veí de Torrefarrera ha mort aquest diumenge, a primera hora de la tarda, en caure per un barranc d'uns 20 metres mentre feia senderisme tot sol al pic de Comalesbienes, al municipi de la Vall de Boí (Alta Ribagorça). Segons les informacions facilitades pels alertants que transitaven per la zona l'home ha caigut per causes encara desconegudes.

Dos helicòpters dels Bombers de la Generalitat han arribat al lloc dels fets però, atesa la inaccesibilitat del terreny, no han pogut carregar l'accidentat i han hagut d'accedir-hi per terra. Hi han intervingut dues dotacions del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i una dotació del GEM (Grup d'Emergències Mèdiques).

Un cop han accedit fins on era la víctima, que s'hi trobava inconscient però encara tenia constants vitals, l'han evacuat fins a la zona de càrrega de l'helicòpter, a prop de la presa de l'Estany de Cavallers. Malgrat les actuacions per tal de recuperar la víctima, aquesta ha mort. Es tractava d'un home de 49 anys veí de Torrefarrera (Segrià). Fins al lloc també s'han desplaçats dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

stats