Trànsit
Societat 21/05/2011

Un accident provoca tres ferits greus i retencions a Verdú

No es tem per la vida dels ocupants del cotxe, que han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova. Tres dotacions d'ambulàncies i un helicòpter s'han desplaçat al lloc dels fets

Redacció
1 min

BarcelonaLa col·lisió frontal entre dos turismes provoca retencions en aquests moments a la C-14 a l'altura de Verdú, que està tallada en els dos sentits de la marxa. L'accident ha tingut lloc passades les 11 h amb el resultat de tres ferits greus.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions d'ambulàncies i una d'helicòpter, que ha traslladat un dels ferits a l'Hospital Arnau de Vilanova. La resta d'ocupants també han estat evacuats, però no es pateix per les seves vides.

L'AP-7 està tallada en sentit nord a l'altura de Bàscara, a causa d'un incendi en un turisme. L'incident provoca fins a 3 quilòmetres de cua en un tram de carretera en obres i les retencions encara podrien allargar-se. Un altre punt amb intensitat és la C-35 a l'altura de de Parets del Vallès, que registra algunes retencions relacionades amb el Gran Premi de Fórmula 1.

stats