Mor el conductor d'un turisme en xocar frontalment a l'AP-7 a Amposta amb un autobús

Nou passatgers de l'autobús han resultat ferits de diversa consideració

El conductor d'un turisme ha mort i 9 passatgers d'un autobús han resultat ferits en un xoc frontal entre els dos vehicles aquesta matinada a l'AP-7 a Amposta (Montsià). Les primeres hipòtesis apunten que, per causes que encara s'estan investigant, el conductor del turisme s'hauria situat en direcció contrària, ja que l'autocar circulava en sentit sud correctament en el moment del xoc. Els mossos estarien valorant dues opcions: o bé que que el conductor del turisme estigués circulant en direcció contrària o que, circulant correctament, hagi tingut algun problema i hagi quedat encarat en direcció contrària.

Sigui com sigui, el turisme, de matrícula francesa, ha xocat frontalment amb l'autobús, de la companyia Alsa, que portava 32 persones. Nou passatgers de l'autobús han quedat ferits de diversa consideració: 6 de menys greus –4 dels quals han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i dos a l’Hospital d’Amposta– i 3 de lleus –2 dels quals traslladats a l’Hospital d’Amposta i un a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A les 13:30 hores, e ls nou ferits han rebut ja l'alta mèdica.

L'accident ha passat a les 4.25 hores i ha obligat a tallar l'AP-7 en els dos sentits de la marxa, per la qual cosa el trànsit s'ha desviat per la N-340 en el dos sentits de la marxa durant unes sis hores. Cap a les 11.00 hores l'AP-7 ha quedat reoberta en sentit sud, però continuaven els desviaments en sentit nord fins que al migdia la situació s'ha normalitzat en tots dos sentits. 

Arran de la incidència, s’han activat 14 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 4 ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima ja són 111 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

Més continguts de