TRÀNSIT
Societat 09/04/2012

Dos morts a Organyà fan pujar a dotze les víctimes de trànsit d'aquesta Setmana Santa

L'operació tornada es tanca a les dotze de la nit. L'any passat van morir 9 persones a les carreteres

Acn
1 min

BarcelonaDues persones han mort, dues més han resultat ferides greus i tres més ferides lleus en un accident de trànsit que hi ha hagut aquest dilluns al matí a la C-14, a l'alçada d'Organyà (Alt Urgell), segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

És el resultat d'un xoc frontal entre dos vehicles que ha tingut lloc cap a un quart de dotze. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), un helicòpter medicalitzat, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres dels Bombers de la Generalitat, que es troben treballant a la zona. L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 163 de la C-14.

Amb aquest accident ja són dotze les víctimes mortals aquesta Setmana Santa a les carreteres catalanes, tres més que en el mateix període de l'any passat, quan nou persones van perdre la vida a la carretera.

A la una del migdia, l'accident a la C-14 provocava fins a onze quilòmetres de retenció en aquesta via, que ha quedat tallada al trànsit des de quarts de dotze del migdia.

Aquest diumenge van morir tres persones més en un altre accident a Oliola (Noguera).

stats