Societat 14/08/2011

Rescaten un ciclista ferit greu al Pallars Sobirà i un altre cau per un camí a l'Empordà

Els dos ferits de gravetat han estat traslladats a l'hospital

Redacció
1 min

BarcelonaEls bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge un ciclista de muntanya que ha quedat ferit de gravetat després d'accidentar-se dins el terme municipal de Rialp, al Pallars Sobirà. L'accident s'ha produït poc després de les dues de la tarda en una de les pistes del Pic de la Torreta de l'Orri (2.439 metres) quan, per causes encara desconegudes, el ciclista ha perdut el control de la bicicleta, ha caigut i ha resultat ferit de gravetat.

Atès que l'accident s'ha produït en zona de muntanya, s'ha activat un helicòpter dels bombers de la Generalitat amb membres dels bombers GRAE Muntanya i un helicòpter medicalitzat del 061. El ciclista ha estat evacuat a l'Hospital Vall d'Hebron.

Un altre ciclista també ha quedat ferit greu en caure de la bicicleta mentre circulava per un camí de terra al terme municipal de Forallac (Baix Empordà). Els fets han passat al voltant de les 10 del matí d'aquest diumenge en una via sense asfaltar que arriba fins a l'ermita de Santa Coloma de Fitor. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat dues dotacions terrestres dels bombers de la Generalitat i una de aèria, a més també d'efectius dels serveis sanitaris. Una ambulància ha traslladat l'home fins a l'Hospital de Palamós perquè presentava un pronòstic greu.

stats