Societat 16/08/2013

Sis morts en accidents de trànsit des de l'inici del pont d'agost

La darrera víctima ha mort aquesta tarda a la B-24, a Pallejà (Baix Llobregat). Cinc dels accidents han sigut en vies interurbanes i el sisè dins de la ciutat de Lleida

Acn
2 min

BarcelonaSis persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres catalanes des d'aquest dijous, inici del pont d'agost. L'últim accident ha tingut lloc aquest divendres a la tarda a la B-24 a l'altura de Pallejà (Baix Llobregat). Per causes que encara s'estan investigant, un totterrenny ha bolcat després de sortir de la via i el conductor i únic ocupant del vehicle ha mort.

L'anterior accident mortal va ser dijous a la nit, a la carretera C-17, a la Garriga (Vallès Oriental), quan per causes que encara es desconeixen un cotxe va caure per un pont. Dues persones més van quedar ferides greus, i les van traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebron i a l'Hospital de la Garriga.

La resta de víctimes mortals d'aquest dijous a les carreteres catalanes són tres joves d'entre 19 i 21 anys i un home de 79 anys.

Un altre dels accidents va ser a la ciutat de Lleida, quan un motorista va perdre el control de la motocicleta i es va encastar contra un fanal i una marquesina d'autobús. La víctima era un jove de 21 anys i veí de Lleida.

Una altra de les víctimes mortals és un home de 79 anys que va patir un accident a la C-59 a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) mentre viatjava a la part davantera d'un dels vehicles implicats en un xoc frontal. Cinc persones més van resultar ferides de diversa consideració.

En una altra col·lisió frontal, que va tenir lloc a Amposta, entre un cotxe i una furgoneta a la carretera TV-3406, una persona va morir i quatre més van resultar ferides lleus. L'accident es va produir cap a les dotze del migdia. La víctima mortal va ser el conductor del turisme, Jean Frank B. S., de 21 anys, veí de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Els quatre ocupants de la furgoneta van resultar ferits lleus.

Finalment, un jove de 19 anys va morir cap a dos quarts de vuit del matí quan el cotxe en què viatjava d'acompanyant va sortir de la via a l'A-2, a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Es tracta de Xavier S. P., veí d'Agramunt.

stats