TRÀNSIT

A més quatre persones han mort en dos accidents més a Sils i Cabrera de Mar

Protecció Civil activa el Transcat per l'accident d'un camió de gasoil a Sant Boi del Llobregat

A conseqüència de l’accident el conductor del camió ha resultat ferit i s’ha produït el vessament de part de la càrrega del camió. Ha estat una matinada tràgica a les carreteres catalanes ja que quatre persones han mort en dos accidents de trànsit a Sils i a Cabrera de Mar

Protecció Civil de la Generalitat ha activat avui a les 10.45 hores del matí la fase d'alerta del Pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya, el Transcat, a conseqüència de l'accident d'un camió que transportava gasoil, a la carretera C-245 al seu pas per Sant Boi de Llobregat.

A conseqüència de l'accident el conductor del camió ha resultat ferit i s'ha produït el vessament de part de la càrrega del camió.

No ha estat l'únic accident en les últimes hores a les carreteres catalanes. Aquesta matinada a la Nacional-II a l'altura de Sils, un camió i un cotxe han xocat frontalment i els ocupants del turisme, dos nois de 22 i 28 anys veïns de Vidreres, han mort. L'altre accident ha estat a la C-32 a l'altura de Cabrera de Mar, quan una furgoneta i un cotxe també han xocat frontalment. Els dos ocupants del turisme, una noia de 18 anys i un noi de 20, veïns de Barcelona, han mort.

El conductor de la furgoneta, de 41 anys, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital de Can Ruti, a Badalona, on ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat.

A aquests accidents, cal sumar-hi dos atropellaments més que van tenir lloc divendres en poca estona de diferència i en dues poblacions de la plana de Lleida i en els que van morir dues dones de 70 i 89 anys. El primer accident va tenir lloc a les 18.30h a Tàrrega, quan una retroexcavadora va envestir la dona que travessava el carrer Sant Pelegrí pel pas de vianants situat a l'altura del número 40. La víctima mortal era veïna de Vilagrassa (Urgell) i va perdre la vida al lloc dels fets. A les 7 de la tarda va tenir lloc el segon accident a Almenar (Segrià) quan una veïna de la població va ser envestida per un cotxe quan aquesta creuava el pas de vianants situat a l'altura de la benzinera del poble.

Més continguts de