SOCIETAT
Societat 08/04/2012

Tres morts i un ferit greu en un xoc de cara entre dos turismes a Oliola

Ja han mort 10 persones aquesta Setmana Santa a la carretera, una més que l'any passat

Acn
1 min

OliolaTres persones han mort i una més ha resultat ferida greu en un accident de trànsit a la L-313, al seu pas per Oliola (Noguera), segons ha informat el Servei Català de Trànsit, en un xoc frontal i per causes que es desconeixen.

A més, en el sinistre dues persones més han resultat ferides lleus. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos helicòpters i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa la circulació a la L-313, s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa com a conseqüència de l'accident i es fan desviaments pel lateral de la via.

Amb aquest accident, ja són deu les víctimes mortals d'aquesta Setmana Santa, una més que en el mateix període de l'any passat, quan nou persones van perdre la vida a la carretera.

Accident a Fogars de la Selva

Aquest diumenge a la tarda una persona ha quedat ferida greu i una altra de lleu en un accident a l'autopista AP-7 al municipi de Fogars de la Selva (Selva). L'accident ha fet tallar dos carrils de l'autopista en sentit sud, cap a Barcelona, i ha causat quatre quilòmetres de retenció. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el vehicle hauria sortit de la via per causes que es desconeixen. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una dels Bombers de la Generalitat.

stats