Societat 08/08/2012

Una agència de viatges deixa una cinquantena de clients sense vacances

Els primers afectats es van assabentar que els seus bitllets estaven cancel·lats el mateix dia del vol, a l'aeroport

Auri Garcia Morera
1 min

BarcelonaL'agència de viatges 'Viajeling.com', amb oficina al carrer Villarroel de Barcelona, ha deixat almenys 45 dels seus clients sense poder marxar de vacances, segons han explicat alguns dels afectats a l'ARA. Els primers clients que es van adonar del problema havien d'agafar un vol dijous 2 d'agost, i es van assabentar que els seus bitllets havien estat cancel·lats a l'aeroport, el mateix dia del vol.

Segons l'explicació que els ha donat l'empresa majorista Taunus, l'agència no va fer servir els diners dels clients per pagar els bitllets, sinó que només va fer petits avançaments. Davant aquesta situació, el majorista va decidir cancel·lar els bitllets. El propietari de l'agència de viatges els ha assegurat, per contra, que la culpa és del majorista, que vol fer quedar malament l'agència.

Aquest dimecres al matí, una trentena de persones s'han concentrat al davant de l'oficina de 'Viajeling.com' en protesta per l'actuació de l'empresa. Com va passar dimarts, l'agència no ha obert les portes. Dies abans, els afectats sí que havien pogut parlar amb treballadors de l'agència, que els havien promès solucions que no han arribat. La majoria ja han presentat denúncia.

stats