Societat 30/07/2012

L'agost començarà amb calor intensa i sense pluja

En general els núvols s'aniran desfent durant el matí. A la Costa Daurada arribaran a caure algunes gotes i és on costarà més que hi acabi sortint el sol aquest dilluns

Miquel Bernis
1 min
Sortida de sol aquest matí a Gavà // Xavi Cabo

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Una capa de núvols espessos tapa el cel aquest matí a la Costa Daurada, en alguns punts de la Costa Central i a la Catalunya Central. En general no deixaran pluja, tot i que a les comarques de Tarragona es podran anar escapant alguns plugims fins a mig matí. De nit, petits xàfecs aïllats han deixat 4 litres a Alforja, 2 a Amposta i 2 també a la Riera de Gaià. A partir de mig matí ja farà sol a la majoria de comarques, malgrat que a la Costa Daurada és on costarà més que les clarianes s'imposin, i a la tarda el cel encara serà mig tapat en aquest sector. Avui serà un dia de molta xafogor prop de mar i a l'interior les temperatures fregaran els 35 graus a primera hora de la tarda.

La setmana es presenta molt calorosa i amb poques probabilitats de pluja. Demà les temperatures continuaran pujant, el sol predominarà bastant més i només quedaran alguns núvols baixos a primera hora a la Costa Daurada. Dimecres els termòmetres tocaran sostre i es fregaran els 40 graus a l'interior, el pas d'un front deixarà tempestes puntuals al Pirineu i farà recular lleugerament els termòmetres de cara a dijous. Durant la segona part de la setmana tampoc s'entreveuen canvis importants i tot fa pensar que començarem l'agost amb calor de primera categoria. Com a mínim fins a l'inici de la setmana que ve no es preveu cap canvi seriós de temps que pugui fer ploure i fer baixar clarament les temperatures.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi i informació sobre l'estat de les platges.

stats