El detingut per l'apunyalament de cinc persones a Lleida passa a disposició dels Mossos d'Esquadra

Alejandro R., estudiant de medicina de la UdL de 21 anys i originari de Logronyo, va ser detingut ahir dimarts per la Guàrdia Urbana i es va confessar autor de les agressions

El jove de 21 anys de nacionalitat espanyola i estudiant de tercer de medicina a la Universitat de Lleida (UdL), Alejandro R., suposat autor dels apunyalaments a cinc vianants dilluns a la tarda a Lleida, es troba sota custòdia dels Mossos d'Esquadra des de dos quarts de dues de la matinada d'aquest dimecres, segons fonts properes al cas.

El jove, que va ser detingut cap a un quart de nou del vespre de dimarts per quatre agents de la Guàrdia Urbana a prop de casa seva, a l'avinguda Rovira Roure, va reconèixer ser l'autor dels 5 atacs.

Després de ser detingut ahir dimarts al vespre, el jove va ser conduït a les dependències de la Guàrdia Urbana i posteriorment a la unitat de psiquiatria de l'Hospital Santa Maria per tal de comprovar si té algun trastorn mental. Poc després de les onze de la nit, agents de la Guàrdia Urbana van sortir del centre hospitalari amb el detingut que anava en cadira de rodes i tapat amb un llençol. Novament va ser traslladat a la caserna de la Urbana i després va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Aquest matí de dimecres està sent interrogat a la comissaria dels mossos i després quedarà a disposició del jutge per declarar i explicar els motius de les cinc agressions. Encara no s'ha concretat quan podria passar a declarar davant del jutge.

Els quatre ferits que es troben a l'Hospital Arnau de Vilanova evolucionen bé de les ferides, segons fonts del centre hospitalari. Els dos que estan a planta, un espanyol i un sud americà, es troben estables; la dona marroquina que està a la UCI evoluciona favorablement i el xinès, també a la UCI, continua estable dins la gravetat. Hi ha un tercer ferit, d'origen paquistanès, que va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron.