A presó un agressor sexual que simulava oferir feina de personal de neteja

Concertava una trobada amb les interessades i les duia amb el seu cotxe en una zona apartada

Detectava anuncis de noies –preferentment, joves i de bona aparença–, simulava oferir feina de personal de neteja per a oficines i hi concertava una trobada de feina en què els demanava favors sexuals. S'enduia les noies amb el seu cotxe c ap a una zona poc transitada per posar-los com a requisit que mantinguessin relacions sexuals amb ell si volien obtenir la feina. Si s'hi negaven no dubtava en forçar-les de manera violenta. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home, de 25 anys i nacionalitat espanyola, el 23 de setembre. Se l'acusa de dues agressions sexuals, una de consumada i una altra en grau de temptativa.

El 12 de setembre el detingut va contactar amb una noia de 20 anys de nacionalitat colombiana, que s'havia interessat per la suposada oferta laboral. La va dur amb el seu vehicle a una zona apartada i allà li va dir que la condició per donar-li la feina era que mantinguessin relacions sexuals. Ella s'hi va negar i va intentar sortir del vehicle. I ell, al veure la resistència, li hauria agafat el bolso, el mòbil i 150 euros.  
 
Dies més tard, el 16 de setembre, va seguir la mateixa operativa amb una noia de nacionalitat peruana, de 19 anys, que també havia posat un anunci. Van quedar a Rubí i va seguir el 'modus operandi': la va fer pujar al cotxe i li va dir que la duia a una cafeteria on li concretaria l'oferta laboral, però va aturar el vehicle en un polígon industrial apartat. Quan la noia se'n va adonar, va intentar sortir del cotxe però ell li va impedir. En aquest cas, va aconseguir consumar l'agressió malgrat la resistència de la víctima. La noia va patir lesions perquè va intentar recuperar el seu bolso, que s'havia quedat dins del cotxe després de l'agressió, i el detingut va accelerar sobtadament i la va arrossegar uns metres. Va haver de ser atesa en un centre hospitalari, tant per l'agressió sexual com per les ferides provocades per l'arrosegament.

La investigació va detectar el vehicle del detingut i el seu número de telèfon. El 23 de setembre la policia el va arrestar a casa seva, a Corbera de Llobregat. Ahir va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó. Es dona la circumstància que ja havia sigut denunciat el 2017 per un fet similar. Llavors la víctima, una noia de 17 anys, s'havia ofert laboralment com a cambrera i ell li va enviar un missatge de text i li va acabar demanant que hi mantingués relacions sexuals com a mínim una vegada com a requisit per oferir-li la feina. A banda, li va assegurar que també li pagaria 250 euros.    
 
La noia ho va posar en coneixement dels Mossos, que dies més tard van poder localitzar l’home que li havia fet la proposta i el van denunciar per un delicte de sol·licitud de favors sexuals a una menor.

La investigació continua oberta, ja que els Mossos creuen que hi podria haver més víctimes.