Societat 24/07/2013

El Papa demana als joves que no cedeixin davant dels "diners, el plaer i el poder"

Francesc ha visitat el santuari de la Verge d'Aparecida i ha exhortat els joves a no deixar-se influenciar per aquests "ídols passatgers"

Efe
1 min

Aparecida (Brasil)El papa Francesc ha visitat aquest dimecres el santuari brasiler de la Verge d'Aparecida i ha demanat als joves que contribueixin a fer del món un lloc més just i que no cedeixin davant d'"ídols passatgers com els diners, el plaer i el poder".

Dos dies després d'arribar a Rio de Janeiro per presidir la XXVIII Jornada Mundial de la Joventut, Francesc s'ha traslladat aquest dimecres a la localitat d'Aparecida, on ha sigut rebut per 200.000 persones. Francesc ha assenyalat que els joves se senten atrets per molts ídols "que es posen al lloc de Déu i sembla que donen esperança, com són els diners, el poder i el plaer". El Papa ha explicat que aquests ídols passatgers apareixen en "compensació per la solitud i el buit que pateixen els joves".

Bergoglio, que tornarà aquesta tarda a Rio per visitar un hospital dedicat a la rehabilitació de joves drogoaddictes i alcohòlics, ha anunciat que tornarà a Aparecida el 2017, coincidint amb els 300 anys de l'aparició de la Verge.

stats