Universitat
Societat 27/06/2011

Els alumnes de la UOC podran tenir un títol andorrà en tres anys

Un conveni entre la UOC i la Universitat d'Andorra permetrà als estudiants catalans treure's un any abans aquesta titulació homologable a la majoria de països europeus

Redacció
1 min

BarcelonaEls estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) podran obtenir una titulació equivalent al grau i homologable a la majoria de països europeus en tres anys, en lloc de quatre que estableix el sistema universitari espanyol, gràcies a l'ampliació del conveni entre la UOC i la Universitat d'Andorra signada el passat dijous.

L'acord, que amplia el conveni de col·laboració de les dues universitats signat el 1996, permetrà als estudiants de la UOC obtenir una titulació de bàtxelor del sistema andorrà de 180 crèdits (tres anys), mentre que el títol de grau al sistema espanyol té un mínim de 240 crèdits (quatre anys), la qual cosa facilitarà la seva mobilitat internacional un any abans. Fins ara, l'acord permetia als estudiants andorrans obtenir la titulació espanyola, però no a l'inrevés.

A partir del curs vinent, tindran aquesta oportunitat els estudiants de la UOC d'Administració i Direcció d'Empreses, Dret, Humanitats, Informàtica, Llengua i Literatura Catalanes i Comunicació. Amb el bàtxelor andorrà, aquests alumnes podran accedir abans a màsters d'altres països europeus, dins de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES).

stats