Societat 05/07/2013

Els alumnes troben més fàcil la repetició de la prova de matemàtiques de la selectivitat

3.376 estudiants han optat per repetir l'examen, dels 10.380 que el van fer inicialment

Auri Garcia Morera
1 min
L'inici de l'examen, al Campus Nord de la UPC. / PERE VIRGILI

BarcelonaTRIA UNIVERSITAT AMB EL CERCADOR DE LA WEB UNPORTAL I L'ARA

Els alumnes que aquest divendres han repetit l'examen de matemàtiques de la selectivitat han trobat que tenia un nivell més assequible que l'examen original que es va fer el mes de juny. Una opinió compartida pels professors, que han pogut veure el contingut d'aquesta repetició de la prova, a mesura que els seus alumnes anaven sortint de les aules.

"Ha estat més fàcil", valorava una estudiant, Laura Font, després de fer l'examen al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya, a la zona universitària de Barcelona. "Hem tingut sort que hi hagués un error per poder repetir l'examen", reconeixia aquesta alumna. "Aquest era més assequible, es podia treure nota", deia un altre estudiant, Arnau Ferran, a qui li va afectar molt l'error en un enunciat de l'examen original. "Quan van entrar per avisar, ja em vaig bloquejar, i vaig treure molt mala nota", explicava.

Un total de 3.376 estudiants han optat per repetir l'examen de matemàtiques, dels 10.380 que el van fer inicialment, després de saber les notes de les proves d'accés a la universitat. A més de l'error en un enunciat, que és el que va provocar que s'oferís l'opció de repetir la prova, els estudiants també s'havien queixat que el nivell era més alt que altres anys.

TRIA UNIVERSITAT AMB EL CERCADOR DE LA WEB UNPORTAL I L'ARA

stats