Societat 06/01/2014

"Una amiga ja m'ho havia dit, que donaríem un premi per Reis"

Jordi Garcia Valdés ha repartit 1.250.000 euros del tercer premi

Ara
1 min
Els encarregats de l'administració Valdés, de Barcelona, mostren el número premiat amb el tercer premi del sorteig de Reis de la loteria / ACN

CONSULTA AQUÍ LA LLISTA OFICIAL COMPLETA DE PREMIS

Jordi Garcia Valdés, responsable de l'administració 84 de loteria de Barcelona, estava content i molt satisfet aquest dilluns al matí per haver repartit 1.250.000 euros del tercer premi del sorteig de Reis, que ha estat per al número 08347.

Garcia Valdés, que forma part de la tercera generació d'una família dedicada a la venda de loteria, reconeixia que tenia bones sensacions amb el sorteig. "Una amiga ja m'ho havia dit. Va preveure que no repartiria res per Nadal i que donaria premi per Reis, i així ha estat", explicava amb alegria.

Garcia Valdés ha venut cinc sèries del número 08347 –premiat amb 25.000 euros al dècim–, però no és la primera vegada que reparteix sort amb la rifa de Reis: l'any 1997 va vendre un segon premi i el 1964 i el 1974 va vendre el primer.

Tot i els milions repartits, cap dels agraciats s'ha presentat aquest matí a l'administració de loteria per celebrar-ho. Sí que ho han fet desenes de curiosos, veïns i turistes atrets per la munió de càmeres.

CONSULTA AQUÍ LA LLISTA OFICIAL COMPLETA DE PREMIS

stats