Educació
Societat 27/06/2011

Els joves andalusos que tornin a estudiar optaran a una beca de 400 euros

El president de la Junta anunciarà la proposta en el pròxim debat sobre l'estat de la comunitat, dimecres o dijous d'aquesta setmana. La mesura beneficiarà 3.000 joves amb càrregues familiars. La iniciativa, denominada segona oportunitat educativa, tindrà un cost aproximat de 15 milions d'euros anuals

Redacció
1 min

BarcelonaLa Junta d'Andalusia oferirà un ajut econòmic als joves que tornin a estudiar. Ho va fer públic ahir la consellera de Presidència, Mar Moreno, que va anunciar que el president de la Junta presentarà la proposta en el proper debat sobre l'estat de la comunicat, que se celebrarà dimecres i dijous d'aquesta setmana.

Segons publica El PaísEl País, la mesura inclourà la concessió de 3.000 beques de 400 euros a joves d'entre 18 i 24 anys que estiguin a l'atur i que tinguin càrregues familiars. L'ajut té l'objectiu de permetre que els joves puguin finalitzar els estudis d'ESO, batxillerat, formació professional de grau mig o altres estudis reglats que hagin abandonat en el passat.

La iniciativa, denominada segona oportunitat educativa, tindria un cost aproximat de 15 milions d'euros anuals, segons avança l'AbcAbc.

stats