Societat 06/05/2016

Els animalistes podran gravar els correbous de l'Ebre en una grada separada del públic

Aquesta és la solució que han acordat Govern, penyes i consistoris per rebaixar la tensió entre partidaris i detractors dels correbous

Acn
1 min

TortosaEls alcaldes assignaran una persona del consistori perquè acompanyi als activistes animalistes o altres persones que vulguin enregistrar o fotografiar els actes amb bous. Se'ls asseurà, si ho volen, en una zona que els ajuntaments solen reservar a les places de bous per a les autoritats, les pubilles, les xarangues o públic en general.

Situar-los en aquest espai ha estat la solució acordada, en una reunió aquest divendres al vespre, entre el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, batlles i comissions taurines per acabar amb els enfrontaments i poder rebaixar la tensió entre protaurins i antitaurins, després del famós vídeo de l'agressió. Pallarès ha lamentat que els fets de Mas de Barberans hagin projectat una imatge de territori que no es correspon amb la realitat i ha assenyalat que es compleix escrupolosament la llei del correbous.

stats