Societat 25/09/2011

Els antitaurins es concentren a les portes de la Monumental

Un fort desplegament de mossos se situa al voltant de la plaça per prevenir els possibles aldarulls

Carles Arbolí
1 min
Els partidaris de la prohibició de les curses de braus, concentrats davant la plaça Monumental

BarcelonaEn una jornada taurina amb més tensió que la d'ahir, un grup de 30 antitaurins s'han concentrat davant de les taquilles de l'ombra a la plaça de toros Monumental de Barcelona. Al seu davant, un grup també d'uns 30 protaurins es creuen insults i criden lemes a favor de la "festa" taurina. Els mossos d'esquadra que s'han situat als voltants de la plaça, ja han envoltat el grup dels antitaurins per evitar cap topada violenta entre els dos grups.

A les cinc de la tarda, les portes de la plaça Monumental han quedat obertes perquè els aficionats poguessin començar a entrar. Tot i això, aquests s'han fet esperar perquè la cursa no comença fins a les 6 de la tarda i fan temps fora abans d'entrar a ocupar les seves localitats.

Els partidaris de la tauromàquia, que portaven preparats els seus lemes, han desplegat una gran bandera catalana en què s'hi pot llegir un missatge dirigit al Govern d'Artur Mas: "No teniu diners ni per a la sanitat ni per a l'educació, però sí per a la prohibició".

stats