Societat 22/02/2012

Un menor apallissat i apunyalat en una baralla entre bandes llatines a Nou Barris

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han detingut sis implicats en el cas. Dos dels arrestats també són menors d'edat

Ara
2 min

BarcelonaUna baralla amb pals i ganivets entre bandes llatines a Nou Barris ha deixat com a balanç un noi menor d'edat ferit molt greument i sis adolescents detinguts i empresonats.

Els fets es van produir el 2 de febrer i la Guàrdia Urbana va detenir dos dels implicats poca estona després. Posteriorment, agents dels Mossos d'Esquadra han detingut els altres quatre sospitosos d'haver participat en la pallissa.

La víctima va rebre cops de pal i ganivetades a l'alçada del coll, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, i va ser ingressat a l'hospital Vall d'Hebron en estat molt greu. Als detinguts se'ls atribueix un delicte de lesions.

El dijous 2 de febrer, agents de la Guàrdia Urbana que patrullaven a la zona van ser alertats per un vianant que acabava de veure un grup de joves que fugien després de deixar estès al terra un altre noi. Els policies van avisar una ambulància, van demanar dades a diversos testimonis dels fets i van començar a buscar els sospitosos a la zona. Van localitzar-ne dos, que van intentar fugir, però els agents els van atrapar, segons el relat policial. Durant la persecució, els detinguts van llençar un ganivet de grans dimensions i un pal, que els agents van recollir.

Després, la Guàrdia Urbana va traspassar el cas als Mossos d'Esquadra, que van començar a investigar per localitzar la resta d'implicats. Finalment, el cap de setmana passat van identificar set sospitosos més, dels quals van poder detenir-ne quatre entre divendres i dissabte. Contra els altres tres, hi ha ordres de recerca i detenció, i els investigadors estan convençuts que els arrestaran en pocs dies.

Segons la reconstrucció dels fets que han fet, el dia 2 a la tarda una banda en va atacar una altra "per motius de rivalitat". La majoria dels membres del segon grup es van poder escapar, però els atacants en van poder retenir un i el van apallissar.

Dels detinguts, hi ha dos menors, dels quals no n'han transcendit cap dada. Els altres implicats arrestats són:

  • Johnny Bladimir L.V., de 20 anys, de nacionalitat equatoriana i amb domicili a Barcelona.
  • Anderson Johny C.J., de 18 anys, de nacionalitat equatoriana i amb domicili a Castelldefels.
  • Wilson Brayan C.H., de 19 anys, nascut a Guatemala i amb domicili a Barcelona.
  • Johan Hames A.H., de 19 anys, nascut al Perú i amb domicili a Barcelona.

Els dos detinguts menors d'edat van ingressar a un centre de menors. Anderson Johny C.J., Wilson Brayan C.H. i Johan Hames A.H. han estat empresonats provisionalment després de declarar davant del jutge. I Johnny Bladimir L.V. va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats