Societat 08/05/2019

Troben amb vida l'estudiant de Mallorca que es buscava a París

La diplomàcia espanyola detalla que la jove "està aparentment en bon estat de salut"

Alícia Sans
1 min
Denuncien la desaparició d'una jove mallorquina a París

ParísUna setmana després de la desaparició de l'estudiant mallorquina Natalia Sánchez Uribe a París, aquesta tarda s'ha trobat amb vida la jove de 22 anys, que estava cursant una beca Erasmus a la capital francesa com a estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Així ho han confirmat els pares de la noia a la fundació Quién Sabe Dónde Global i l'oficina d'informació diplomàtica espanyola també ha detallat a l'ARA que la jove "està aparentment en bon estat de salut".

Tot apunta que quan la jove va desaparèixer, fa uns dies, estava una mica desorientada. Alguns mitjans han assegurat que la noia feia dies que estava ingressada en un hospital al sud-est de París, no gaire lluny de la facultat on estudiava des del setembre. Quan la fiscalia francesa va obrir una investigació per la seva desaparició, des de l'hospital s'haurien adonat que la descripció que s'havia ofert d'ella podia coincidir amb la jove que estava ingressada al centre.

La motxilla de la noia, amb el seu telèfon mòbil i el seu ordinador portàtil, va aparèixer fa un parell de dies en un parc. Fins ara havia sigut l'única pista que tenien els seus pares, que van deixar de tenir notícies seves l'1 de maig, quan la jove feia un trasllat de pis. La família ha demanat ara un temps per a la seva intimitat.

stats