Societat 02/06/2013

Detenen dos homes per la mort d'un jove apunyalat en una baralla a Cerdanyola

La víctima era d'origen marroquí i els agressors, dominicans. Hi ha cinc implicats en el crim

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 38 i 40 anys, respectivament, per la seva implicació en l'apunyalament mortal d'un jove d'entre 20 i 30 anys que va morir aquest dissabte a la nit a Cerdanyola del Vallès. Encara queden tres homes més per arrestar. Un total de cinc individus van participar en la baralla per part del bàndol agressor.

Els dos detinguts són d'origen dominicà i la víctima era d'origen marroquí, però es descarta que es tracti d'un afer de bandes. La tesi de la investigació intenta aclarir si víctima i agressors van discutir per algun tipus de negoci, ja que sembla clar que es tractava d'un tema de diners.

El crim es va produir ahir a la nit. El telèfon d'emergències 112 va rebre l'alerta a les 21.49 h: un home havia estat ferit per arma blanca al tòrax al mig del carrer Sant Antoni, al barri de la Bonasort.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar tres unitats al lloc dels fets i van intentar reanimar la víctima durant 45 minuts, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Una desena de dotacions dels Mossos van acordonar la zona del succés per evitar enfrontaments entre familiars de la víctima i l'entorn dels presumptes autors del crim.

stats