Societat 24/12/2014

Aquesta nit no funcionarà el transport públic a partir de les 23 hores

Ni el metro, ni els Ferrocarrils, ni les Rodalies de Renfe tindran servei aquesta nit perquè els seus treballadors puguin estar amb la família. La nit del 31 de desembre, en canvi, el servei no s'aturarà durant tota la matinada a metro i Ferrocarrils, però sí a Renfe

Ara
1 min
L'estació de plaça Espanya del metro / FRANCESC MELCIÓN

BarcelonaAquests són els horaris especials dels transports públics durant els dies festius:

-24 de desembre: el metro tancarà a les 23 hores (hora de sortida de l'últim comboi de cada línia per sentit) i els autobusos a les 22 hores. Els Ferrocarrils de la Generalitat també tanquen a les 23 hores, i les Rodalies Renfe eliminen els últims trens de la nit.

-25 de desembre (Nadal): el metro funciona de les 5 hores a les 2 de la matinada; els Ferrocarrils funcionen amb horari festiu normal; i les Rodalies també, però eliminen els trens de primera hora del matí.

-26 de desembre (Sant Esteve): el metro funciona de les 5 hores a les 2 de la matinada; els Ferrocarrils funcionen amb horari festiu normal; i les Rodalies també, però eliminen els trens de primera hora del matí.

-Cap d'Any: el metro tindrà servei ininterromput entre les 5 hores del 31 de desembre i les 24 hores de l'1 de gener; els Ferrocarrils tampoc s'aturaran durant la nit (cada 45 minuts el S1 i S2 a Terrassa i Sabadell, i cada 20 minuts els L6, L7 i L8); les Rodalies no funcionaran durant la matinada.

Als Ferrocarrils de la Generalitat del Vallès, els dies laborables entre aquests 24 de desembre i el 7 de gener, funcionarà amb horaris no lectius, és a dir, hi haurà menys trens que un dia laborable amb les escoles obertes, però més que un dia festiu.

Consulta aquí exactament els horaris d'aquestes dies de les Rodalies de Renfe.

stats