Societat 16/11/2011

Cau a Gràcia un pi de vint metres i talla tres hores el trànsit

Els fets han tingut lloc al carrer Secretari Coloma, molt a prop del camp de l'Europa, i la circulació ha estat interrompuda tot el matí fins que els bombers han tallat a trossos l'exemplar i se l'han endut en un camió

Acn
1 min
Cau un pi de vint metres a Gràcia i talla el trànsit tres hores

BarcelonaUn pi de grans dimensions ha caigut aquest dimecres al matí al mig del carrer Secretari Coloma, cantonada amb Providència, al districte de Gràcia de Barcelona. Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Barcelona, no hi ha hagut ferits i el carrer Secretari Coloma s'ha hagut de tallar completament al trànsit, que és d'un sol sentit i de pujada. Els fets s'han produït al voltant de les nou del matí i poc després els serveis municipals han començat les tasques de retirada de l'arbre amb serres mecàniques.

Els bombers han tallat l'arbre a trossos per treure'l de la calçada. Es tracta d'un pi d'uns 20 metres d'altura que estava plantat en un parterre de propietat privada. Presumiblement ha cedit pel seu pes i per l'estovament de la terra del voltant de l'arrel, que ha rebut l'aigua de les pluges dels darrers dies. La brigada de Medi Ambient ha ofert a la comunitat de veïns, propietaria de l'arbre, de fer-se càrrec de la retirada de les restes de la via pública.

La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit del carrer Secretari Coloma al carrer Providència. La circulació s'ha restablert provisionalment. A dos quarts d'una els bombers han acabat la seva tasca i s'han endut l'exemplar en un camió.

stats